Tejnvej 84, ST. 10., Sandkås, 3770 Allinge

En virkelig dejlig lejlighed, beliggende på det skønne Nordbornholm.

Attraktiv og flot renoveret ferie-ejerlejlighed med udgang til solrig terrasse.

Ejendommen er beliggende i flot skrånende bebyggelse med virkelig attraktiv beliggenhed ved Sandkås Strand, der med flot sandstrand og klippekyst på hver side, fremstår helt unik.
Endvidere er ejendommen beliggende dejligt centralt, nær indkøbsmuligheder, turistattraktioner, restauranter og cafeer m.m.
Gode offentlige busforbindelser i nærheden af ejendommen.
Ejendommen er opført i hvidmalet facade, termovinduer, built-up tag m.m. Lejligheden fik i 2012 nyt vinduesparti mod Øst.

Til lejligheden medfølger brugsret til:
Attraktiv sol-terrasse med skøn udsigt. Terrasse ved indgangsdør til lejlighed. Dejlige fællesarealer beliggende på den flot beplantede grund. Fælles P-plads-areal til bebyggelsen. Indendørs swimmingpool.

Lejligheden, der er godt indrettet og flot renoveret, indeholder bl.a. følgende: Entré/fordelingsgang. Flot nyere flisebadeværelse med toilet, håndvaskearrangement og bruseafsnit m.m. Dejlig, lys opholdsstue med udgang til terrasse. 2 gode værelser. Pænt køkken med hvidevarer - delvist åbent til stue.

Diverse oplysninger: Ejendommen er opvarmet med el-varme med separat måler for aflæsning af forbrug, af både el og vand. Pæn, nyere møblering i lejligheden medfølger som beset. Køber er pligtig til at respektere udlejning mod at modtage lejeindtægt for periode, hvor køber ejer lejligheden. Køber har ret til at anvende indendørs-pool på Hotel Friheden (se evt. www.friheden.dk) som er beliggende op til ejendommen - ret til at anvende pool er kun gældende i hotellets sædvanlige åbningstider.

En virkelig dejlig lejlighed, beliggende på det skønne Nordbornholm - tæt ved det hele!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.